vinn solglasögon

har en tävling i min blogg om ett par solglasögon,drar vinnaren ikväll men typ inga är med och tävlar så än så länge är det lätt att vinna

(Länk till min blogg)


Shopping<33

Hejhej,vi kom hem till mej för ett tag sen har varit lite å tan. Jag skulle köpa en tubtopp och ett bälte men tubtopparna var slut så vi gick till Gina så köpte jag ett par jeans för 399kr men jag vet inte om jag ska ha kvar dom vad tycker ni?



/Natta<3

cepe

Hejhej,kom hem för ett tag sen vi fick typ sluta en halvtimme tidigare. Sitter och lyssnar på musik. Asso den här bloggen är typ helt cepe för när man ska ändra till en annan stilmall så blire helt konstigt....aso grejen där man har headern är helt..Men palla hejdå.

/natta

vilken dag // tess

jaotjao,,
idag var dte en otroligt onormal dag.
det börjjade med att tyyp några av ovänner.  och den ena va skiit ledsen. senså mådda han dåligt så han gick hem under syslöjden som var våran första lektion. den andra var ju lixxom "sjuk" idag. Medans vi hade syslöjd så hade den andra klassen tyyp värsta bråket i klassrummet. dom slog varann o allt. jag såg inte var inte med men fick reda på de sen. men båda tyyp va skiit lessna. den ena blev slagen í huvet o va helt yr efter :S men vi tog hand om honom. haha :p
efter allt detta så var det äcklig lunch. då gick jag, simon, astrid, sofia och jonte hem till Izak för att se om han mådde bättre. men de gjorde han inte. han såg jätte hängig o lessen ut. stackarn ;/ ajja krya på dej =)
när vi skulle tillbaka till skolan ser vi en lös hund (bulldog) som springer ut på gatan. men senså ser vi en gammal tant som ropar något, de va tydligen hennes hund. hon va gammal o hade någon sjukdom så jag och astrid hämtade den men alla hjälpte till. hon blev jätteglad och sånt.  jag och sofia hinner direkt in till egar. men hade tyyp ingen lärare(?) men sen kom åsa, så satck hon så kom Anki, så stack hon senså kom caroline när vi precis skulle sluta. katja gick hem för hon mådde dåligt. ktya på dej gumman<33. senså hade vi tjugominutersrast . jag skulle va med på rundpingis men han inte. för eugenia ahnnåka ut. men var med endå senså kommer Eugenia och tar tag om mej tyyp bär mej bort därifrån fäller ner mej så jag slår i knäna och armbågen. gjorde skiiit ont. kunde inte skriva så jag slapp jobba med matte efter rasten . senså slutade vi. jag, donna o jasmine träffa rasmus snabbt o jag va helt cepe. HAHAH :p
sen när vi skulle te bussen såg vi ollis o priyanka dom skulle te ica och köpa något . senså tar vi bussen hem. men jag skulle nånstans. vet inte vad de heter elelr vart det ligger så där sitter jag nu .
outfliten kmr senare
puss på folket

Med Jossan

Hejhej,,kom nyss hem från ica var dr och mötte jossan så nu stter vi och kollar lite melodifestivalen eller egentligen inte tvn är barapå jag sitter bnara här och skriver och hon "klottrar" i min skolagenda :P menmen nu har jag inget att skriva för tillfället hejdå.

Längesen sist?

Nejmen hejsan,,var ju bara lite längesen jag skrev här? Men jag har fullt upp med min egna blogg (nattuues.blogg.se).
Menmen tess "påminde" mig att skriva genom bdb hahah så jag har ändå inget att göra så...Har inget att göra på hela dagen liksom tess ska till sin mamma och hon har feber o massa. Menmen nu ska jag göra lite grejer,och dessutom vi borde verkligen fixa till våran blogg :P

Lördags outfit


Har inte fixat mig nånting så face och hår: bort från bilden ttaack :P

Fred perry kofta - Stadium
Linne - Lindex
SSS byxor - glömt bort hemsidan


    /natta

fredagens outflit//tess


linne från ginatricot  tjocktröjja från new yorker  jeans från ginatrickot

vitt/rosa linen från gina tricot
tjocktröjja från new yotker
jeans från ginatricot

mamma// tess

jaotjao,,, Igår så somnade jag runt två halvtre.
 idag så vaknade jag runt halvtolv.
har ej gjort så mkt. ska nog snart fixa mej iordning o sånt.
Måste duscha också.
senså ska jag hem till mamma. pappa skjusasr hem mej.
Känner mej faktiskt liite bättre än igår =)
så det är ju bra .
men nu ska jag gå o fixxa mej.
puss på folket

vad ska jag göra? // tess

hejjhejj,, vi har inte vart så socila på att skriva inlägg?
men iaf idaghar jag vart sjuk, förkyldofeber :(
måste bli bättre tills på söndag då jag ska kolla på gresas ioch sossos innebandy match nånstans i gottsunda. haha lyckatill o hitta dit;)
jag har fett tråkigt är skiit trött. men venne om ja pallar sova . haha :P
egentligen skulle ja åkt te mamma idag men palla inte så är hos pappa. ska nog te mamma imorrn.
eller ja venne  om jag pallar ;)
de e inte så att ja inte gillar henne men ah ni kke fattar ändå?
haha ommg vi måste fixxa våran blogg (?)
kommentera va jag ska göra.
pusspuss på ni som läser

RSS 2.0